10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

Emile Henry tarte tatin koogivorm 1,9 l

121,90 €

Kuumakse al. 7.69€


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

Komplekt koosneb kahest tootest: nõu, milles küpsetada ja serveerimisvaagen, mille abil pirukas pärast küpsetamist ümber keerata ja serveerida.
Tatini vaagnat saate kasutada igat liiki pliidiga, ka induktsioonplaadiga.
Serveerimisvaagnat ei tohi panna otse pliidiplaadile. Vältige kontakti otsese kuumusallikaga. Vajadusel võite serveerimisvaagna panna siiski ahju, et pirukat soojendada.
Esimese 5 minuti jooksul kasutage madalat kuumust, lastes temperatuuril järk-järgult kasvada.
Ärge kuumutage tühja Tatini vaagnat kauem kui kaks minutit ja kasutage alati vähest kuumust.
Valige pliidil sobiva suurusega plaat (üldjuhul kõige suurem).
Tänu tugevale glasuurile võite küpsetamisel kasutada metallist köögiriistu, ilma pinda kraapimata.
Kui vaagen on kuum, vältige selle kokkupuudet külmaga, näiteks külma vee või külma pinnaga. Kui võtate vaagna ahjust välja, pange see neutraalsele pinnale, näiteks puidust alusele või kangale.
Kui puhastamisel ei tule mingi osa toidust poti küljest lahti, loputage potti kuuma vee ja valge äädika lahuses, enne kui panete nõudepesumasinasse.
Ettevalmistamine ja küpsetamine
Eelkuumutage Tatini vaagnat väga madalal kuumusel kaks minutit (madalaim võimalik kuumus). Võimalusel ärge ületage seda aega.
Magusa piruka tegemiseks valage suhkur eelkuumutatud vaagna pinnale ja ajage see laiali. Järk-järgult moodustub karamell. Ärge kasutage lusikat, hoidke vaagna käepidemetest ja laotage suhkur ringikujuliste liigutuste abil laiali.
Kui karamell on valmis, võtke vaagen kuumutusplaadilt ja lisage täidis (traditsioonilise Tarte Tatini puhul õunad). Seejärel asetage peale tainas. Vaagna diameeter vastab poos saadaoleva lehttaigna ja muretaigna mõõdule.
Tarte Tatin on valmis, kui olete küpsetanud seda eelkuumutatud ahjus.
Pärast Tarte Tatini ahjust välja võtmist jätke see 10 minutiks jahtuma.
Asetage serveerimisvaagen piruka peale ja keerake see ümber. Selleks hoidke samaaegselt käepidemetest ja serveerimisvaagnast kinni. Keerake see kiire liigutusega enda poole ja eemaldage pirukalt vaagen.

BBQ tooted kannatavad kuumust kuni +450 °C ning külmkapis kuni -20 °C
Võib pesta nõudepesumasinas.

Toodetud Prantsusmaal.

Tehnilised andmed

Laius 33 cm
Kõrgus 6,5 cm
Kaal 2,75 kg
Anuma maht 1,9 l
Materjal Keraamika