10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

Blomsterbergs pritskott 50 tk (ükekordne kasutus)

9,05 €


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

Hügieenilised ühekordselt kasutatavad pritskotid tugevas ja professionaalses kvaliteedis nii magusale kui ka soolasele roale. Kasutage neid näiteks vahukoore, kreemide ja vahtude jaoks ning saavutage parim tulemus, kuna pritskotist on õiget kogust palju lihtsam kontrollida kui lusikaga pannes. Lõika tordipritsi otsiku jaoks sobivalt suur auk, mida võiksite kasutada, või kasutage neid ilma otsikuta.

Kasutage ühekordselt kasutatavaid pihustuskotte ka näiteks selleks, et täita jogurtiga klaasid, mille peal on müsli, või pange käsitsi segatud kartulipuder väikestesse määritud kausikestesse ning serveerige praetud liha või linnulihaga.

Pritskotid on pärit kvaliteedimärgilt Blomsterbergs, mis on spetsialiseerunud kõrge kvaliteediga küpsetustoodete väljatöötamisele. Blomsterbergsi taga on andekas ja kuulus naine, Mette Blomsterberg, kes on kondiitritoodete kokk  Kopenhaageni kuulsast Kranskagehusetist. Blomsterbergsi tooteid testib ja valib Mette Blomsterberg, tuginedes oma asjatundlikkusele ja kogemustele.