10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

Bodum kohvipresskann Chambord, kork

50,73 €

Kuumakse al. 8.62€


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

Avastage täiusliku kohvi valmistamise kunsti CHAMBORD French Press kohvikannuga. French Press kohvi valmistamise viisi armastavad kohvi austajad kogu maailmas tema lihtsuse ja maitsepuhtuse tõttu. Ja CHAMBORD on originaal ja parim French Press kohvikann.
Bodumi CHAMBORD on ikooniline Bodumi nime sünonüüm. Algne disain pärineb sõjaeelsest ajast, kui itaallane Attilo Calimani töötas välja aluspõhimõtted. Bodumi asutaja Jørgen Bodum alustas oma French Pressi versiooni väljatöötamist 1970. aastatel, kuid 1991. aastal Melior-Martini omandamine - ettevõte, mis tootis kuplikujulist French Press kanne - viis klassiku väljatöötamiseni CHAMBORD, mida me täna tunneme ja armastame.
CHAMBORD on tõeline originaal ajatu disainiga ja teda on toodetud kõrgeima töömeisterlikkusega, mida tema pühendunud austajad kogu maailmas on oodanud. Keskkonnasõbralik kohvivalmistamise meetod French Press näitab Bodumi peamist veendumust, et peaksime maitsma, mitte raiskama.

Ikooniline French Press kohvipresskann, mis toob esile teie kohvi täieliku maitse ja aroomi.
Kann on valmistatud kuumuskindlast borosilikaatklaasist, mis ei muuda ega kahjusta kohvi loomulikku maitset.
Raam on valmistatud vastupidavast roostevabast terasest, mis on läbinud mitu kroomimisprotsessi, mille tulemuseks on vastupidav ja läikiv pind, mis suudab vastu pidada paljudele aastatele meist. Kaaneosa on kaetud korgiga.
Käepide on valmistatud polüpropüleenist mattviimistlusega, mis annab serveerimisel mugava haarde ja lisab disaini klassikalisele kvaliteedile.
Roostevabast terasest kolb takistab jahvatatud ubade väljapaiskumist kohvi valamisel.
Keskkonnasõbralikum kui paljud kohvi valmistamise meetodid - pole vaja paberfiltrit ega plastkapsleid.
Lihtne kasutada ja lihtne puhastada. Nõudepesumasinas pestav peale korgist osa.

French Press on lihtsaim viis rikkaliku ja maitsva kohvi valmistamiseks.
Asetage CHAMBORD tasasele pinnale, hoidke käepidemest kindlalt kinni ja tõmmake kolb välja.
Lisage iga tassi vee kohta üks ümardatud teelusikatäis või üks Bodumi kühvlike jämedalt jahvatatud kohvi.
Valage karahvi (umbes 92–96 ºC) kuuma vett, jättes ülaosale vähemalt 2,5 cm, ja segage plast- või puulusikaga.
Asetage kolb kannu kohale ja pöörake kaant nii, et valamistila on kuumuse säilitamiseks suletud.
Jätke neli minutit tõmbama, seejärel lvajutage kolb aeglaselt alla. Kallake tila avamiseks kaant ja valage endale aromaatne tass kohvi.