10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

Crock-Pot Slow Cooker taimeriga, 4,7 l, hingedega kaas, must

CC201024

142,23 €

Kuumakse al. 7.38€


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

  1. Asetage keraamiline nõu kuumutusalusele, lisage toiduained ja katke kaanega. Lülitage aeglane küpsetaja vooluvõrku.

  2. Seadistage temperatuur, kasutades selleks temperatuuri seadistamise nuppu G. Süttib kõrge temperatuuri tuli või madala temperatuuri tuli

NB! Seadistust SOOJENDAMINE saab kasutada AINULT juba valmistatud toidu soojas hoidmiseks. ÄRGE kasutage seda seadistust küpsetamiseks. Soovitame kasutada SOOJENDAMISE seadistust maksimaalselt 4 tundi.

  1. Küpsetusaja valimiseks vajutage taimeri üles/alla nuppe H. Aega saab valida kasvuga 30 minutit kuni 20 tundi. Valige aeg vastavalt retseptis kirjeldatule. Aeg hakkab vähenema üheminutilise sammuga.

  2. Toiduvalmistamise lõpetamisel lülitub teie aeglane küpsetaja automaatselt seadistusele SOOJENDAMINE ja süttib toidu soojas hoidmise tuli .

  3. Toiduvalmistamise lõpetamiseks vajutage ooteloleku nuppu I. Küpsetamise jätkamiseks järgige ülalkirjeldatud etappe 2 ja 3. Lülitage aeglane küpsetaja VÄLJA, ühendage pistik vooluvõrgust lahti.

KASUTAMINE

Kui seade on vooluvõrgust eraldatud (voolukatkestus), hakkavad ekraan ja tuled vooluvõrku ühendamisel vilkuma. Kõik aeglase küpsetaja seadistused on tühistatud. Seetõttu võib juhtuda, et toit ei ole söömiseks valmis. Kui te ei tea, kui kaua voolukatkestus kestis, soovitame teil toidu ära visata.

Liigse või vähese küpsetamise vältimiseks täitke küpsetuskauss alati ½ kuni ¾ ulatuses ja kinnitage soovitatavad küpsetusajad.

Ärge pange keraamilisesse nõusse liiga palju toitu. Üle ääre loksumise vältimiseks täitke nõu maksimaalselt ¾ ulatuses.

Soovi korral võite lülitada küpsetaja käsitsi seadistusele , kui retsepti järgi peaks toit valmis olema.

Toiduvalmistamisel peab kaas alati soovitatud aja vältel peal olema. Ärge võtke kaant esimese kahe tunni vältel pealt, et kuumus saaks tõhusalt koguneda.

Kaane puudutamiseks kasutage alati pajakindaid. Olge ettevaatlik, kaane eemaldamisel eraldub auru.

Toiduvalmistamise lõpetamisel või enne puhastamist võtke pistik seinast.

  • Eemaldatava keraamilise nõu võib panna ahju. Ärge asetage eemaldatavat keraamilist nõud gaasipliidil, elektripliidile ega grilliga.

Selle juhendi abil saate kohandada enda ja teiste retsepte aeglases küpsetajas küpsetamiseks. Kui kasutate aeglast küpsetajat, on paljud tavapärased ettevalmistavad etapid mittevajalikud. Üldjuhul võib kõik koostisosad panna koos aeglasesse küpsetajasse ja küpsetada neid kogu päeva. Üldpõhimõte:

  • Laske toidul piisavalt kaua küpseda.

  • Küpsetamise ajal peab kaas alati peal olema.

  • Parima tulemuse saate ja hoiate ära toidu kuivamise või kõrbemise, kui veendute, et retseptis on ette nähtud kasutada piisavalt vedelikku.

PASTA JA RIIS:

  • Parima tulemuse saavutamiseks kasutage pikateralist riisi, välja arvatud juhul, kui retseptis on nähtud ette teisiti. Kui riis ei ole pärast soovitatud küpsetusaega siiski valmis saanud, lisage 1 kuni 1½ tassi vedelikku iga keedetud riisi tassi kohta ja küpsetage veel 20 kuni 30 minutit.

  • Parima pasta saate, kui panete pasta aeglasesse küpsetajasse viimase 30 kuni 60 minuti jooksul.

OAD:

  • Kuivatatud ube, eriti punaseid neeruube, tuleb enne retsepti lisamist keeta.

  • Kuivatatud ubade asemel võib kasutada keedetud konservube.

JUURVILJAD:

  • Paljude juurviljade puhul tuleb just aeglase küpsetamisega nende parim maitse esile. Ahjus või pliidiplaadil valmistades küpsevad need sageli üle, seda ei juhtu, kui kasutate aeglast küpsetajat.

  • Kui valmistate toitu retsepti järgi, mis sisaldab nii juurvilju kui ka liha, pange juurviljad keraamilisse nõusse enne liha. Juurviljad küpsevad aeglases küpsetajas üldjuhul aeglasemalt kui liha ja maitsevad paremini, kui neisse imbub küpsetusvedelikku.

  • Küpsetamise lihtsustamiseks pange juurviljad keraamilise nõu servadesse või põhja.

PIIM:

  • Piim, koor ja hapukoor ei talu pikaajalist küpsetamist. Võimalusel lisage need viimase 15 kuni 30 minuti jooksul.

  • Piima asemel võib kasutada kondenspiima, mida võib küpsetada pikema aja vältel.

SUPID:

  • Mõne retsepti puhul on vaja suurel hulgal vett või puljongit. Pange esmalt keraamilisesse nõusse supi koostisained, seejärel lisage vett või puljongit ainult nii palju, et need oleksid kaetud. Kui soovite vedelamat suppi, lisage vedelikku serveerimise ajal.

LIHA:

  • Eemaldage rasv, loputage liha korralikult ja kuivatage paberrätikuga.

  • Liha pruunistamine võimaldab rasva eemaldada, enne kui panete liha aeglasesse küpsetajasse, see annab ka parema maitse.

  • Liha tuleb panna keraamilisesse nõusse nii, et see ei läheks vastu kaant.

  • Reguleerige juurviljade või kartulite kogust vastavalt liha kogusele, nii et kauss oleks alati ½ kuni ¾ ulatuses täis.

  • Liha kogus ja soovitatavad küpsetusajad on hinnangulised ning võivad varieeruda, sõltuvalt liha tüübist ja kontide struktuurist. Lahja liha (nt kana või sea sisefilee küpseb üldjuhul kiiremini kui liha, milles on rohkem sidekudet ja rasva, nt rinnatükk või sea abaliha). Kondiga liha küpsetamine vajab pikemat küpsetusaega.

  • Liha valmistamisel koos eeltöödeldud toiduga (nt oad, seened, sibulakuubikud, baklažaan või peeneks hakitud juurviljad) lõigake liha väiksemateks tükkideks. See tagab, et kõik koostisained valmivad samaaegselt.

KALA:

  • Kala küpseb kiiresti ning tuleks seetõttu lisada küpsetamise lõpus, tunniajase küpsetamise korral viimase 15 minuti jooksul.


Tehnilised andmed

Anuma maht 4,7 l
Värvus Must