Kartulipott 2L, punane, must

79,00 €

Rohkem infot

Enne esmakordset kasutamist eemaldage tootelt kõik sildid. Vajadusel kasutage pehmet pesuainet, seejärel puhastage hoolikalt.

Kartulipotti saate kasutada igat liiki pliidiga, ka kasutades induktsioonplaati induktsioonpliidil. Potti võib panna ka ahju, saades sama tulemuse.

Esimese 5 minuti jooksul ärge kasutage väga suurt kuumust, laske kuumusel järk-järgult kasvada.

Ärge kuumutage potti tühjalt.

Valige pliidil sobiva suurusega plaat (üldjuhul kõige suurem).

Tänu tugevale glasuurile võite küpsetamisel kasutada metallist köögiriistu, ilma pinda kraapimata.

Kui pott on kuum, vältige selle kokkupuudet külmaga, näiteks külma vee või külma pinnaga. Kui võtate poti ahjust välja, pange see neutraalsele pinnale, näiteks puidust alusele võikangale.

Kui puhastamisel ei tule mingi osa toidust poti küljest lahti, loputage potti kuuma vee ja valge äädika lahuses, enne kui panete nõudepesumasinasse

Kartulipotti võite kasutada maitsvate juurviljade, kartulite ja kastanite küpsetamiseks madalal kuumusel, ja seda rasvavabalt!

Ettevalmistamine küpsetamiseks

Valmistage esmalt ette koostisained: peske neid hoolikalt, vajadusel koorige. Potti saab panna kuni 2 kg (4,4 naela) juurvilju.

Kartulipotti ei ole vaja eelkuumutada. Täitke pott püramiidikujuliselt juurviljadega, lisage veidi aromaatset garneeringut, nt tüümiani, rosmariini või küüslauku. Kasutage alati esimese 5 minuti jooksul madalat kuumust, nii et temperatuur tõuseks järk-järgult.

Keerake potti pliidil iga 15 minuti järel, et kuumus jaguneks ühtlaselt läbi juurviljade.

Kuumenedes poti glasuur läheb tumedamaks, kuid kui temperatuur langeb, taastub originaalvärv.

Potti saab kasutada ka ahjus (200 °C / 400 °F / gaasimärk 6), kasutades samu küpsetusaegu. Saate sama tulemuse ja te ei pea seda iga 15 min tagant liigutama.

Poti sfääriline kuju on disainitud eesmärgiga jaotada kuumust õrnalt ja ühtlaselt läbi juurviljade.

Käepidemed tagavad suurepärase haarde ja potti on hea keeramise ajal käes hoida.

Sooned poti põhjas hoiavad küpsetamise ajal ära juurviljade liigse kokkupuute poti põhjaga ja tagavad, et need ei jää kuivaks.

SEO optimeerimine