10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

Holm pastamasin 21x16x16 cm, must

HO28255

81,23 €

Kuumakse al. 6.98€


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

HOLMi pastamasin sobib suurepäraselt maitsva omatehtud pasta valmistamiseks, alates spagettidest ja nuudlitest kuni soovitud pikkuse, laiuse ja paksusega lasanjelehtedeni. Samuti saate selle abil valida, kas järgida klassikalisi retsepte või katsetada põnevaid alternatiive.
Esmalt kinnita pastamasin tugevasti laua külge. Sobib ka keset lauda kasutamiseks. Masina esmapuhastus tehakse paari tüki valmistehtud taignaga, vändates ja rullikute vahelt läbi lastes mitmeid kordi. Seejärel visatakse puhastamiseks kasutatud taignatükid ära. See toiming eemaldab võimalikud õlijäägid rullikult ja teradelt.
Keera masina küljel asuv seadistusnupp asendisse 1. Selleks tõmba nupp väljapoole ja keera seda. Rulli üks kogus tainast käepidet keerates rullikute vahelt läbi. Korda tegevust 6‐8 korda tainast vahepeal kokku voltides. Vajadusel puista taignale pisut jahu, et see kokku ei kleepuks.Seejärel keera seadistusnupp järgmisse asendisse ning rulli taigen läbi rullikute ilma seda kokku voltimata. Jätka rullikutevahelise ava suurust pidevalt vähendades kuni oled saavutanud soovitud taignapaksuse. Eemalda käepide ning aseta see soovitud liiki pasta lõikuri kõrvalolevasse avausse kas tagliatellede valmistamiseks või fetuccini jaoks. Tainast läbi lõikuri rullides keera käepidet aeglaselt. Kui taigen on liiga pehme, võib masinal olla probleeme selle lõikamisega. Sellisel juhul puista taignale pisut jahu või jäta see umbes kümneks minutiks seisma ning katseta siis uuesti. Ära lase pastal liigselt kuivada, ka sellisel juhul võib masinal tekkida probleeme selle lõikamisega. Kui pasta on valmis, puista sellele pisut jahu ning jäta enne valmistamist suurele pinnale kuivama.
Hooldus: Pärast igat kasutamist tuleb masinat puhastada pehme harja või lapiga.
Ei ole pestav nõudepesumasinas.

Tehnilised andmed

Laius 21 cm
Kõrgus 16 cm
Materjal Alumiinium