10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

Zwilling köögikäärid multifunktsionaalsed TWIN® Select 20 cm, satiin

Z41470-000-0

Zwilling köögikäärid multifunktsionaalsed 20cm, satiin Vaata suuremalt

86,32 €

Kuumakse al. 7.41€


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

Funktsionaalsus ja kaasaegne elegants ühendavad neid TWIN® Select ZWILLING seeria kvaliteetseid mitmeotstarbelisi kääre. Mattterasest käärid sobivad nii õhukese plasti ja õrna siidi kui ka tugeva papi ja lillede lõikamiseks. Käärid on varustatud ka korgikeeraja ja pudeliavajaga, muutes need igapäevaelus mitmekülgseks ja stiilseks abistajaks. 
20 cm mitmeotstarbelised käärid on valmistatud roostevabast eriterasest, mis on väga vastupidav ja kergesti puhastatav materjal. Mitmeotstarbelised käärid on tänu matt-terasele ja ZWILLING-kruvilogole disainilt elegantsed ning on tõelised pilkupüüdjad igas majapidamises. Need kvaliteetsed mitmeotstarbelised käärid seeriast TWIN® Select on igapäevaelu praktilised tööriistad, mida saab kasutada mitmesuguste tööde tegemiseks nii köögis kui töökojas.

TWIN® Select Multi-purpose Shears | ZWILLING J.A. Henckels

1. TERAS
Roostevaba erivalemiga teras tagab toote pika eluea, samas kui spetsiaalne jääkarastusprotsess tagab nende FRIODURi kaubamärgiga kääride kõrge kvaliteedi. Jääga karastatud terad säilitavad oma teravuse äärmiselt hästi ja on eriti vastupidavad korrosioonile. Tugevad kääriterad on teritatud käsitsi ja need on mikrohambalised, et materjal püsiks kindlalt ja ei libiseks.
2. AVAJA
Sisseehitatud pöörlevat avajat saab kasutada jäikade keeratavate kaante avamiseks.
3. PUDELIAVAJA
Avab pudelikorgid hõlpsalt.
4. KÄEPIDEMED
Käepidemed on piisavalt suured, et mahutada mitu sõrme, nii et neid saab töö ajal ohutult ja kindlalt hoida. Nende sisemus on sile, ilma ebaühluste ja teravate nukkideta, tagades töötamise ajal optimaalse mugavuse.

Tehnilised andmed

Pikkus 20 cm
Tera pikkus 8 cm
Kaal 0,176 kg
Materjal Roostevaba teras