10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

Le Creuset ümar pott (riisipott) malm 18 cm/2 l

244,90 €

Kuumakse al. 12.67€


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

Värviliste emailitud malmist kööginõude poolest tuntud Le Creuset tutvustab uut malmist riisipotti: mitmekülgset uut potti, mida saad kasutada iga päev pea igat tüüpi roogade jaoks.

See ainulaadne kuju on disainitud spetsiaalselt Jaapani riisi valmistamiseks. Riis (gohan) on Jaapani toiduaine ja täiuslikult valmistatud jaapani riis peaks keetmisel olema kerge, kohev ja kergelt kleepuv.

Malmist korpuse sees on täiendav keraamiline kaas, mille saab eemaldada, et seda potti saaks kasutada tavalise ajlupotina.

Ümmargune kumer põhi, sügav korpus ja kuplikujuline kaas on mõeldud konstrueerima kolmekordse efekti soojuskonvektsiooni maksimeerimiseks, pakkudes ühtlaseid küpsetustulemusi. Sisemisel keraamilisel kaanel on kaks õhuava, mis lasevad aurul küpsetamise ajal välja pääseda, et eemaldada riisi keetmise jaoks olulist lisaniiskust, samal ajal kui malm hoiab riisi keetmisel ühtlast soojust, tekitades maksimaalse maitse tagamiseks hea aururingluse.

Cocotte Every sisekülg on kaetud Le Creuset'i spetsiaalse satiinmusta email viimistlusega. Väga vastupidav ja hõlpsasti puhastatav, on musta satiinemailiga sisepind on loodud spetsiaalselt panni kaitseks (eeltöötlus ei ole vajalik) ja suureks pinna soojuse kasutamiseks. See ei ole mittenakkuv pind, kuid aja jooksul käitub nagu see, kuna pinnale kujuneb välja looduslik patina, mis sobib ideaalselt pruunistamiseks ja praadimiseks. 
Sobib ideaalselt igat tüüpi kokkadele - ka algajatele!

Cocotte Every saab kasutada:
Suppide ja hautiste valmistamine
Praadimine
Lihade grillimine tänu satiinmusta sisemusele
Leiva ja koogi küpsetamine

Valige parimate tulemuste saavutamiseks keskmine või madal kuumus.
Jälgige, et poti põhja ja pliidirõnga mõõdud oleksid võimalikult ühesugused. See hoiab ära energiakao ja käepidemete kuumenemise.
Eelsoojendage nõud madalal temperatuuril 2-3 minutit, siis lisage vedelik või õli. Kasutage ainult puust, plastikust või kuumakindlast nailonmaterjalist köögiriistasid, et vältida emaili kriimustamist.
Kasutage alati pajakinnast või -lappi, kui tõstate metallist sangadega nõud pliidilt ära või ahjust välja. Asetage kuum nõu kuumakindlale alusele, mitte tööpinnale.
Kui kasutate malmist nõud keraamilisel või halogeenpliidil, ärge teda kunagi lohistage mööda pliiti vaid tõstke.
Plastik- või metallosadega nõud võib panna ahju. Maksimum temperatuur, mida plastosad taluvad on kuni +200 kraadi (gaasi puhul soojusaste 6). Puuvarrega potte ahjus kasutada ei tohi.
Laske potil enne pesema hakkamist jahtuda, seejärel peske soojas vees ja loputage. Kui nõu vajab põhjalikumat pesu, leotage seda 10-15 minutit soojas vees, kasutage nailonist puhastuslappi, vältige abrasiivpuhastusvahendeid ja teraskäsnasid.
Kuivatage pott alati kohe pärast pesu. Ärge jätke kuivama või ärge pange niiskena kappi.
Sobib kasutamiseks igat liiki pliidiga, ka induktsioonpliidiga ja ahjus.
Toodetud Prantsusmaal.

Tehnilised andmed

Laius 23 cm
Kõrgus 17,4 cm
Läbimõõt 18,2 cm
Anuma maht 2 l
Materjal Emailitud malm