10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

de Buyer praepann Mineral B Bois, puidust käepide

58,87 €

Kuumakse al. 5.06€


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

Mineral B-element pann”: raud on mineraalne materjal. Viimistletud mesilasvahaga. Ei sisalda perfluorooktaanhapet ega polütetrafluoroetüleeni (teflonit). Pann läheb väga kuumaks, praadides toidu kiiresti ja säilitades nii vitamiinid ja toitained. Tänu kõrgele temperatuurile sobib see suurepäraselt toidu KIIREKS PRAADIMISEKS, PRUUNISTAMISEKS JA GRILLIMISEKS. Mida rohkem panni kasutada, seda parem on tulemus. Mida tumedamaks pann muutub, seda vähem nakkub toit panni külge.
Kahe Vosges pöögipuu osa vahele mähitud käepide, viimistletud mesilasvahaga: kaitseb kuumuse eest ja lihtsustab haardumist.
Raud on väga hea kuumuse edastaja ja induktsiooni kuumutusvõime on märkimisväärne. Seetõttu jälgige raudpanni induktsioonplaadil kasutamisel järgnevat:
-kasutage keskmist temperatuuri
- ärge kasutage MAKSIMAALSET KUUMUST
- ärge kuumutage tühja panni
Kui pann kuumeneb üle 140 oC, praeb süsinikterasest pann kiiresti toidu nii, et sellele tekib kuiv pruun pind, karamelliseerides toidus olevad mahlad. Seda protsessi nimetatakse Maillardi reaktsiooniks. Toidule tekib krõbe koorik, mis hoiab ära vedelike aurustumise. Toidu pind muutub pruuniks ja krõbedaks, kuid sisu jääb õrnaks ja pehmeks. Pann sobib suurepäraselt liha praadimiseks või maitsva omleti tegemiseks.
Enne esmakordset kasutamist:
Puhastage panni kuuma veega. Hõõruge panni korralikult, et eemaldada liigne mesilasvaha. Pannile jääb väga õhuke kiht mesilasvaha, mis aitab kaasa mittenakkuva pinna tekkimisele.
Panni kasutamiseks ettevalmistamine:
Valage pannile umbes 1 ml õli, nii et see katab ainult panni põhja, kuumutage panni kuni tekib aur. Seejärel valage pannilt õli ära ja pühkige panni paberrätiga.
Mida rohkem panni kasutate, seda parema tulemuse saate. Mida tumedamaks pann muutub, seda paremad on panni loomulikud nakkumisvastased omadused.
Kasutamine:
Kuumutage pannil veidi õli, kui see on kuumenenud, pruunistage toitu kiiresti umbes 45 sekundit igalt küljelt, enne kui kuumust alandate, et praadimine lõpule viia. Ärge jätke toitu pärast praadimist pannile.
Panni puhastamine pärast kasutamist:
- Peske panni kuuma vee ja nuustikuga. Kuivatage.
- Puhastage panni aeg-ajalt: kuumutage panni kiiresti soolaga umbes 1,5 minuti vältel. Kuivatage majapidamispaberiga.
- Õlitage majapidamispaberiga, hoidke kuivas kohas.
Hoiatus!
Ärge jätke panni vette ligunema. Kui toit on jäänud panni külge, eemaldage see nuustikuga. Ärge pange panni kunagi nõudepesumasinasse. Kui neid tingimusi ei täideta, võib pann hakata roostetama. Rooste eemaldamiseks hõõruge panni tugeva harjaga. Happelised toidud (tomatid, valge vein) võivad tekitada pannile plekke. Sel juhul tuleb panni uuesti õliga kuumutada. Kui teie pliidile tekivad panni kasutamise tõttu mesilasvaha jäljed, eemaldage need majapidamispaberiga, kui pliit on soe.

Valmistatud Prantsusmaal!

Tehnilised andmed

Materjal Raud