10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

Zwilling koorimisnuga Pro 7 cm

Z38400-051

65,98 €

Kuumakse al. 5.68€


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

ZWILLING® Pro sarja koorimisnuga on väike mitmekülgse kasutusega spetsiaalne nuga. Oma 7 cm kõvera tera ja lühikese käepidemega on see suurepärane tööriist, kui vajate elegantsi. Apelsine, õunu või virsikuid saate koorida viljaliha raiskamata. Kartuleid saab mõnusalt koorida ning kõikvõimalikudest köögiviljadest saab kiiresti ja täpselt soovitud kuju lõigata. Koorimisnuga sobib ka kaunistamiseks. Tera geomeetria tagab täiusliku stabiilsuse iga kord.

ZWILLING® Pro on nugade valik, mida kõik spetsialistid usaldavad. See on kõrgeima kvaliteediga ja seob traditsioonid uusima tehnoloogia ja absoluutse täpsusega. FRIODUR® tera on spetsiaalselt jääga karastatud ja sepistatud ühest tükist kõrgekvaliteedilisest terasest, mis ZWILLINGu lõiketera täpse teritamise tõttu muudab selle ka kõige nõudlikumas köögis professionaalseks tööriistaks. Täispikk tera tagab täiusliku tasakaalu töötamisel. Täispikk ülipeen viltune serv võimaldab teil kuni tugipunktini lõigata. Igat lõiget toetab ergonoomilise kujuga sünteetiline käepide, mis istub mugavalt teie käes. Väike koorimisnuga ühendab kõik need omadused ja võimaldab teil kõige keerukama lõiketööga kindlalt ja täpselt hakkama saada.

Kumer näputugi tagab lõikamise täpsuse, turvalisuse ja mugavuse
V-serv - kaheastmeline protsess, mis lõpeb peene sümmeetrilise servaga, kusjuures noa nurk on umbes 15 kraadi külje kohta
SIGMAFORGE® nuga - ühes tükis sepistatud
Jääga karastatud FRIODUR® tera tagab lõikeosa erakordse vastupidavuse ja korrosioonikindluse
Needitud ergonoomiline sünteetiline käepide väsimusevabaks ja ohutuks töötamiseks
Pro puutetugevus, mis tagab erineva nurga, soodustab näpistamist, mis võimaldab nuga paremini juhtida
Nõudepesumasinas pestav, kuid soovitatav on käsipesu
Valmistanud ZWILLING Saksamaal
Garantii: ZWILLINGi eluaegne garantii

Tehnilised andmed

Pikkus 18,5 cm
Tera pikkus 7 cm
Tera kõvasus (HRC) 55-58 HRC
Kaal 0,07 kg