10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

Zwilling leivanuga Pro 20 cm

Z38406-201

101,57 €

Kuumakse al. 6.41€


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

See ZWILLING® Pro sarja kvaliteetne leivanuga avaldab muljet turvalise ja täpse lõikamisega ja elegantset kujuga, mille loonud tunnustatud Itaalia disaineri Matteo Thun. Leivanoal on pikk terava sakilise servaga tera, mis viilutab kõvad leivakoorikud ilma probleemideta, võimaldades teil lõigata korralikke ühtlasi leivaviile. Käepidemeni ulatuv kaldserv võimaldab teil suurt saia kergesti lõigata. Noa kiilukujuline kuju, Jaapani ja Euroopa noadisaini sümbioos, tagab lõikamisel stabiilsuse. Pikk FRIODUR® tera on valmistatud kvaliteetsest ZWILLING spetsiaalselt töödeldud roostevabast terasest, mis on viimistletud spetsiaalse jääkarastusega.

Nuga on täiusliku tasakaalu saavutamiseks sepistatud ühest terase tükist. ABS plastist käepidemed tagavad lõikamisel suurema ohutuse. Kolm neeti käepidemel täiendavad noa elegantset kujundust. Selle praktilise ZWILLING leivanoa abil saate kiiresti valmistada maitsvaid võileibu ja lõigata hommikusöögiks täiuslikke leivaviile.

V-serv - kaheastmeline protsess, mis lõpeb peene sümmeetrilise servaga, kusjuures noa nurk on umbes 15 kraadi külje kohta
SIGMAFORGE® nuga - ühes tükis sepistatud
Jääga karastatud FRIODUR® tera tagab lõikeosa erakordse vastupidavuse ja korrosioonikindluse
Needitud ergonoomiline sünteetiline käepide väsimusevabaks ja ohutuks töötamiseks
Nõudepesumasinas pestav, kuid soovitatav on käsipesu
Valmistanud ZWILLING Saksamaal
Garantii: ZWILLINGi eluaegne garantii.

Tehnilised andmed

Pikkus 32,5 cm
Tera pikkus 20 cm
Tera kõvasus (HRC) 55-58 HRC
Kaal 0,18 kg