10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

Zwilling köögikirves Pro 16 cm

Z38415-161

Zwilling Pro köögikirves 16cm Vaata suuremalt

152,40 €

Kuumakse al. 7.9€


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

See ZWILLING® Pro seeria köögikirves on silmapaistev suurte lihalõikude tükeldamiseks ja sealiha ribide lõikamiseks ning sellel on stabiilne ja lai ristkülikukujuline tera. Lihakirve pikkus 16 cm. Sarja iseloomustab "Made in Germany" kvaliteet. Uuenduslik tehnoloogia, traditsiooniline välimus ja täpsus on see, mis seda lihakirvest eristab. Selle jaoks kasutatud teras ja kroomi ning süsiniku suhe aitavad eelkõige kaasa lõikuri kõrgele kvaliteedile. FRIODUR® noatera on tipptasemel, kuna selle lõikamisomaduste optimeerimiseks kasutatakse spetsiaalset jääkarastust.

Kuna tera on sepistatud ühest tükist terasest, ei saa see SIGMAFORGE® nuga kasutajatele täiusliku geomeetriaga muljet avaldada. See on aluseks täpsele lõikele ja suurepärastele lõikeomadustele. Ainulaadne kiilukujulise tera geomeetria tagab optimaalse stabiilsuse ning kerge ja lihtsa tükeldamise. Nuga on käepideme kõvera kuju tõttu ohutult juhitav. Samal ajal peatab tugi sõrmede libisemise käepidemelt terale. 3-neediline disain oma pideva tangiga tagab suurepärase tasakaalu. Lõikuri pidev lõikeserv tähendab seda, et see lõikub kuni käepidemeni. See ZWILLING köögikirves ühendab Jaapani ja Euroopa lõikekultuuri.

Jääga karastatud FRIODUR® tera tagab äärmise vastupidavuse ja korrosioonikindluse.
Roostevaba erivalemiga teras, spetsiaalselt sulatatud materjalid ZWILLING: Need noad on üheaegselt vastupidavad, korrosioonikindlad ja paindlikud.
SIGMAFORGE® nuga - ühes tükis sepistatud
V-serv: kahetasandiline V-serva lihvimine tagab püsiva teravuse ja pakub kauakestvat ülitäpset lõikamisomadust.
Plastist ergonoomiline käepide disainitud kolme neediga: noaga väsimusevabaks ja ohutuks töötamiseks.

Tehnilised andmed

Pikkus 30 cm
Tera pikkus 16 cm
Tera kõvasus (HRC) 55-58 HRC
Kaal 0,47 kg