10% SOODUSTUST*

Liitu meie uudiskirjadega.

 

Kategooriad

Le Creuset ovaalne pott malm 27 cm/4,1 l

330,32 €

Kuumakse al. 13.55€


LIISI JÄRELMAKS AL. 50€:

Lisainformatsioon

Sama mitmekülgne kui Le Creuset klassikaline ümmargune malmpott, on see ovaalne pott piisavalt suur terve lambakintsu röstimiseks ja piisavalt kitsas, et mahtuda ahju. Ükskõik, mida te serveerite, aitab see malmpott kaasa kokal luua maitsetest pakatavaid roogasid.

Pole muret: kuumuskindel nupp (kuni 250 °C) on loodud selleks, et saaksite paremini haarata kaanest ka siis, kui kannate kaane tõstmiseks pajakindaid.
Kiire puhastamine: emailitud malmist sisepind muudab puhastamise lihtsamaks.
Käepidemed nagu unistus: tänu suurtele käepidemetele saate hõlpsalt potiga ahjust pliidile või pliidilt otse lauale liikuda isegi pajakindaid kasutades.
Tõeline tööhobune: sobib ahju, pliidile, ka induktsioonpliidile või grilli alla.
Suurepärase maitsega toit: glasuuritud malmist konstruktsioon hoiab kuumust ühtlasena küpsetamisel ja pruunistamisel. Ka teie maitsev gurmeelooming seisab kauem laual kuumana.
Lukustab niiskust: õhukindel kaas võimendab toiduvalmistamise aurude kondenseerumist, mis omakorda tugevdab teie valmistatava toidu maitseid, et saavutada sensatsiooniline tulemus.
Lihtne haarata: selle stiilsed ja mugavad käepidemed võimaldavad ohutut tõstmist.
Sujuv liikumine: ainulaadsed kumerad küljed muudavad segamise lihtsaks ja tõhusaks.
Vikerkaare värvid: saadaval mitmetes värvitoonides,  süstib meie valik teie kööki elavust.
Temperatuuri reguleerimine: küpseta madalal või mõõdukal kuumusel, et hoolitseda emailitud malmi eest ja saavutada sensatsioonilisi tulemusi.
Valik on teie: saadaval erinevates suurustes vastavalt teie köögi vajadustele.
Vananeb graatsiliselt: emailitud malm omandab aja jooksul loodusliku patina ja toimib mittekleepuva pinnana. Selle tekstuur paneb teie toiduained ilma suurema koguse rasvaineta libisema, mis tähendab, et kasutatakse vähe rasva.
Enne puhastamise alustamist oodake, kuni toode jahtub.
Pühkige toidujäägid toote seest ja külgedelt. Kui toitu on kinni jäänud, täitke toode sooja pesuveega ja laske enne pesemist 15–20 minutit seista.
Ärge kasutage ühelegi pinnal abrasiivseid puhastusvahendeid ega metalli, karmi abrasiivseid ega väga jäikaid puhastusvahendeid ega harju.
Pärast pesemist kuivage hästi ja hoidke kuivas kohas.

Nõudepesumasinas pestav, kuid soovitame käsipesu, et paatina saaks areneda ja pott püsiks kauem ideaalses töökorras.

Soovitame kasutada ainult silikoonist, puidust või kuumuskindlaid plasttööriistu. Ärge kasutage nuge ega metallist riistu, see võib toote emailpinnale jälgi ja kriimustusi tekitada.

Kasutage toodet kõige sobivama suurusega pliidirõngal - see võimaldav teie toidul ühtlaselt valmida ning vähendab käepidemete ja külgede kahjustamise ohtu. See on eriti oluline induktsioonplaatide puhul: vale suurusega rõnga kasutamisel on oht, et pliidiplaat ei tunne toodet ära.
Keskmisel või madalal kuumusel küpsetamine annab parima tulemuse - isegi praadimisel. Lase temperatuuril järk-järgult tõusta, et maitsed tugevneksid ja küpseksid ühtlaselt.
Ärge kunagi libistage toodet klaasiga kaetud pliidiplaadil / tööpinnal, sest see võib kahjustada toote alust või klaasi.

Enne esmakordset kasutamist: nautige uue ostu kastist lahtipakkimist ja eemaldage kindlasti sildid ja kleepsud.
Peske oma toodet sooja pesuveega ja loputage ja kuivatage hoolikalt.

Toodetud Prantsusmaal.

Tehnilised andmed

Laius 35 cm
Kõrgus 16,5 cm
Sügavus 22 cm
Kaal 4,5 l
Anuma maht 4,1 l
Materjal Emailitud malm
Põhja läbimõõt 21,5x16 cm